Jäikö lehti tulematta? Tässä ohjeet kuinka toimia

LUE NÄMÄ ENNENKUIN KYSYT MITÄÄN TEKNISTÄ TAI KERHOON/FOORUMIIN LIITTYVÄÄ.
Avatar
Jaakkima
Ylläpito
Viestit: 2678
Liittynyt: 24.9.2003 17:08
Paikkakunta: Kotka
Viesti:

Jäikö lehti tulematta? Tässä ohjeet kuinka toimia

Viesti Kirjoittaja Jaakkima »

Mikäli luet esim. kerhon foorumilta, että muille on lehti jo tullut, mutta oma ei ole postilaatikkoon kolahtanut, niin tässä tässä muutama ohje kuinka toimia
1. Mieti onko jäsenmaksu maksettu? Jos jäsenmaksu on maksamatta ei myöskään lehteä lähetetä.
2. Oletko muuttanut lähiaikoina? Osoitteenmuutos pitää tehdä kerholle erikseen, eikä se päivity automaattisesti. Osoitteen muutoksen voit tehdä osoitteessa www.ladakerho.fi/muutostieto, lähettämällä sähköpostia puheenjohtaja@ladakerho.fi tai soittamalla numeroon 0442709289.
3. Mikäli nämä asiat ovat kunnossa, niin ole ensin yhteydessä mahdollisimman pian yllä olevaan sähköpostiin tai soita. Tutkitaan tilannetta yhdessä ja saat ohjeet, kuinka menetellään.
4. Mikäli Posti on tuhonnut lehden, ota valokuva todisteeksi ja tee Postille reklamaatio tuhoutuneesta lehdestä, sekä ole yhteydessä kerhoon mahdollisimman pian. Mutta varoituksen sana, reklamaation käsittelyssä menee todella pitkä aika ja todennäköisesti sieltä tulee kieltävä vastaus. Tällaista infoa sain painotalolta, kun olin sinne yhteydessä viime vuonna tuhoutuneen lehden takia.
Kalusto:
Lempi

КОПЕЙКА
Connecting People
Lukittu