Kauppa-osion säännöt

Tänne kaikki ilmoitukset joissa halutaan vaihtaa, lahjoittaa tai muulla tavalla päästä eroon tavarasta.
Zapsky
Moderaattori
Viestit: 1238
Liittynyt: 22.1.2012 11:27

Kauppa-osion säännöt

Viesti Kirjoittaja Zapsky »

Kirjoittamalla minne tahansa Kauppa -osiolla, hyväksyt alla olevat säännöt. Sääntöjen rikkomisesta rangaistaan poistamalla ilmoitus.
  • Yleisesti: Keskustelu kauppailmoituksissa on sallittu ainoastaan kaupantekoon liittyen. Ilmoituksen uppaaminen, eli nostaminen omalla viestillään on sallittua 1 viikon välein. Liitetiedostojen lisääminen on suotavaa, niiden maksimikoko on 1MB. M: tai O: -etuliitteitä on turha käyttää, sillä osto-, myynti- ja vaihtopuolet ovat kuitenkin erikseen.

    Myydään: Myynti-ilmoituksen otsikossa tai tekstiosassa on ilmettävä mitä ollaan myymässä, hintapyyntö, tuotteen sijaintipaikkakunta sekä yhteystiedot. Jos myyt isoa määrää pieniä nippeleitä, ei jokaista osaa tarvitse erikseen hinnoitella, mutta "tarjousten perusteella" -pyynnissä on oltava vähintään suuntaa-antava hinta.

    Ostetaan: Ostetaan-ilmoituksen otsikossa on ilmettävä mitä halutaan ostaa.

    Vaihdetaan/Lahjoitetaan: Tämä osio on hieman vapaampi kaupankäynnin suhteen. Edelleen, selkeä otsikointi on menestyksekkään kaupan peruste, joten ilmaiskaa jo otsikossa, mitä tarjoatte.

    Vuokrataan/Lainataan: Osion tarkoituksena on tarjota alue pyynti-ilmoituksille. Alueella ei siis saa mainostaa omia palveluitaan, eivät yksityiset eivätkä yritykset.

Nämä säännöt on laadittu foorumin käyttäjien hyväksi, yhteistä tasa-arvoa ja viihtyvyyttä ajatellen. Ongelmatapauksissa voitte olla yhteydessä ylläpitoon. Huomaathan, että 30 päivää vanhat aiheet poistetaan automaattisesti. Mukavaa kaupankäyntiä kaikille!
Lukittu