Sivu 1/3
grilli makkaraa...
Lähetetty: 18.6.2004 22:15
Kirjoittaja liero
näin grilli kauden alkaessa kiinostaakin miten ladistit kypsentää käyränsä

Lähetetty: 18.6.2004 22:20
Kirjoittaja jta
Näin kesällä ne tulee ihan hiilillä grillattua mutta syksyllä sitten taas nuotiossa...
Lähetetty: 18.6.2004 22:26
Kirjoittaja liero
meikä laittaa kotona kaasuttaen mutta maastossa nuotiolla kypsennettyä ei voita mikään...
Lähetetty: 18.6.2004 22:50
Kirjoittaja veli alexei
Kyllä hiiligrilli on kova sana, jos ei nuotsuu saa/voi tehdä. Kaasusta tulee ikävä maku.
Lähetetty: 19.6.2004 0:58
Kirjoittaja KosoLa
Kesällä pallokrilli ja Ladoja pihassa ihaillen,talvella yamahan kanssa korpeen ja nuotiokyrsää nam!!!!!
Lähetetty: 20.6.2004 2:58
Kirjoittaja arpati
Puitten hiilloksella hyvä paistaa... Makkaroista tän hetken suosikki Kabanossin Grillibalkan ja sinappina Kotisinappi (tuotemerkki siis)
Lähetetty: 20.6.2004 15:24
Kirjoittaja Iigori
Kaasutettuna ja oiken palaneina tulee makkarat syötyä, makkarat jota grillaan/ostan on yleensä sellaista euron grilli makkaraa.
Lähetetty: 20.6.2004 18:20
Kirjoittaja Boris
Semmosia 2 kilon kabanossipakkauksia olen tuolta sitymarketista kannellu. Ei lopu heti kesken, jos yksin syö. Kilohintakin putoo reilusti alle noiden euron pakettien ja maku on mielestäni selvästi parempi kabanossissa kuin noissa euron makkaroissa.
Lähetetty: 20.6.2004 19:39
Kirjoittaja veli alexei
Kämppinki - o tasalaatusta.

Lähetetty: 20.6.2004 20:25
Kirjoittaja LamaAjanElvis
nuotiossa kunnolla kärvennetty kyrsä on parasta, mutta lähin grilli on parvekkeella joka on sähkötoiminen... ei sillä oikeen hyvää tule mutta kyllä kunnon kaljamäärän kans menee nekin.
Lähetetty: 28.6.2004 2:37
Kirjoittaja Mosse-Aksu
Sillä aikaa, kun käyn ostamassa oluen, kypsennän makkaran näin:
Venttiilikoppa irti, makkara sisään, venttiilikoppa kiinni, varttitunnin ajelu, venttiilikoppa auki, makkara trasselitukolle, koppa kiinni ja syömään.
Vanhassa Mossessa on kätevämpi valmistaa tämä varttilenkki, kun siinä on venttiilikopassa ne luukut. Riittää, kun avaa yhden siipimutterin, eikä tarvi irrottaa ilmanputsaria eikä letkuja. Kypsennysaika on tosin pidempi, kun kone lämpiää hitaammin. Tosin sitäkin voi nopeuttaa laskemalla jäähdytinnesteet pois.
Jos kotona sattuu olemaan olutta valmiiksi, teen noution grilliin, joka on kasattu päällekkäin ladotuista kevytsoraharkoista ja jossa ritilänä on harjateräksen pätkät.
Lähetetty: 28.6.2004 21:18
Kirjoittaja veli alexei
Pakosarjassa foliossa ois aikas hurja mut ikävää ku Ladassa o imusarja samalla puolella. Voi meinaa tulla sinne jotain sivumakuja jos ei muuta.

Lähetetty: 28.6.2004 21:19
Kirjoittaja Nonnis
Mä laitoin tänään sähkögrillissä wilhelmiä ja kyllä se aika onnetonta oli juhannuksen pihveihin verrattuna

Lähetetty: 30.6.2004 14:57
Kirjoittaja LamaAjanElvis
viimeyönä käristin sähköllä makkaraa. kyllä niistä jotain tulee kun laittaa tehot täysille ja malttaa ootta tarpeeks kauan. ei riitä että pelkkä ulkokuori on palanu vaan sitten pitää vielä oottaa sisällön kypsentyvän.
Lähetetty: 30.6.2004 16:47
Kirjoittaja Hasa
Niissä englantilaisten kaks-kerroksisissa busseissa oli vissiin ainaki ennen vanhaan semmonen säiliö moottoritilassa, mihin oli luukku ulkopuolelta. Tämä oli kuljettajan eväitä varten..
Ladan hanskakotelon perälle jos laittais toisen luukun, josta pääsis käsiksi pakosarjaan integroituun säiliöön, minkä pohjalla ois tietysti parila.. Hanskaluukun kanneksi vois vielä vaihtaa semmosen ikkunallisen uuninluukun..