grilli makkaraa...

Äänestykset, mielipidemittaukset yms.

mitenkä grillaat makkaraa?

kaasugrilli
9
18%
hiiligrilli
17
35%
nuotio
18
37%
syö kylmänä
0
Ei ääniä
alufoliossa ladan pakossarjassa
5
10%
 
Ääniä yhteensä: 49

Avatar
liero
Viestit: 524
Liittynyt: 22.3.2004 10:26
Paikkakunta: jämsä

grilli makkaraa...

Viesti Kirjoittaja liero »

näin grilli kauden alkaessa kiinostaakin miten ladistit kypsentää käyränsä :D
Vegaani - intiaaninimi, joka muodostuu sanoista "veg", huono ja "an", metsästäjä.
Avatar
jta
Viestit: 4441
Liittynyt: 11.1.2004 22:08
Paikkakunta: Kempele
Viesti:

Viesti Kirjoittaja jta »

Näin kesällä ne tulee ihan hiilillä grillattua mutta syksyllä sitten taas nuotiossa...
Avatar
liero
Viestit: 524
Liittynyt: 22.3.2004 10:26
Paikkakunta: jämsä

Viesti Kirjoittaja liero »

meikä laittaa kotona kaasuttaen mutta maastossa nuotiolla kypsennettyä ei voita mikään...
Vegaani - intiaaninimi, joka muodostuu sanoista "veg", huono ja "an", metsästäjä.
Avatar
veli alexei
Moderaattori
Viestit: 3292
Liittynyt: 19.11.2003 13:18
Paikkakunta: Sastamala

Viesti Kirjoittaja veli alexei »

Kyllä hiiligrilli on kova sana, jos ei nuotsuu saa/voi tehdä. Kaasusta tulee ikävä maku.
Teoria on sitä, että kaikki tiedetään, mutta mikään ei toimi.
Käytäntö on sitä, että kaikki toimii, mutta kukaan ei tiedä miksi.
Meillä teoria ja käytäntö ovat sekoittuneet siten,
että mikään ei toimi ja kukaan ei tiedä miksi.
KosoLa
Viestit: 108
Liittynyt: 21.5.2004 21:44
Paikkakunta: Humppila

Viesti Kirjoittaja KosoLa »

Kesällä pallokrilli ja Ladoja pihassa ihaillen,talvella yamahan kanssa korpeen ja nuotiokyrsää nam!!!!!
-73 eka Lada,heti koukkuun
Avatar
arpati
Viestit: 757
Liittynyt: 4.10.2003 21:05
Paikkakunta: Punkalaidun

Viesti Kirjoittaja arpati »

Puitten hiilloksella hyvä paistaa... Makkaroista tän hetken suosikki Kabanossin Grillibalkan ja sinappina Kotisinappi (tuotemerkki siis)
124/2101 practical beauty
Iigori

Viesti Kirjoittaja Iigori »

Kaasutettuna ja oiken palaneina tulee makkarat syötyä, makkarat jota grillaan/ostan on yleensä sellaista euron grilli makkaraa.
Avatar
Boris
Viestit: 603
Liittynyt: 28.9.2003 19:46
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Boris »

Semmosia 2 kilon kabanossipakkauksia olen tuolta sitymarketista kannellu. Ei lopu heti kesken, jos yksin syö. Kilohintakin putoo reilusti alle noiden euron pakettien ja maku on mielestäni selvästi parempi kabanossissa kuin noissa euron makkaroissa.
Avatar
veli alexei
Moderaattori
Viestit: 3292
Liittynyt: 19.11.2003 13:18
Paikkakunta: Sastamala

Viesti Kirjoittaja veli alexei »

Kämppinki - o tasalaatusta. :)
Teoria on sitä, että kaikki tiedetään, mutta mikään ei toimi.
Käytäntö on sitä, että kaikki toimii, mutta kukaan ei tiedä miksi.
Meillä teoria ja käytäntö ovat sekoittuneet siten,
että mikään ei toimi ja kukaan ei tiedä miksi.
Avatar
LamaAjanElvis
Viestit: 561
Liittynyt: 10.5.2004 21:24

Viesti Kirjoittaja LamaAjanElvis »

nuotiossa kunnolla kärvennetty kyrsä on parasta, mutta lähin grilli on parvekkeella joka on sähkötoiminen... ei sillä oikeen hyvää tule mutta kyllä kunnon kaljamäärän kans menee nekin.
"I can speak for every guy in this room here tonight. Guys, if you could blow yourselves, ladies, you'd be in this room alone right now. Watching an empty stage." -Bill Hicks
Avatar
Mosse-Aksu
Viestit: 1687
Liittynyt: 31.3.2004 13:24
Paikkakunta: Hämeenlinna

Viesti Kirjoittaja Mosse-Aksu »

Sillä aikaa, kun käyn ostamassa oluen, kypsennän makkaran näin:
Venttiilikoppa irti, makkara sisään, venttiilikoppa kiinni, varttitunnin ajelu, venttiilikoppa auki, makkara trasselitukolle, koppa kiinni ja syömään.

Vanhassa Mossessa on kätevämpi valmistaa tämä varttilenkki, kun siinä on venttiilikopassa ne luukut. Riittää, kun avaa yhden siipimutterin, eikä tarvi irrottaa ilmanputsaria eikä letkuja. Kypsennysaika on tosin pidempi, kun kone lämpiää hitaammin. Tosin sitäkin voi nopeuttaa laskemalla jäähdytinnesteet pois.

Jos kotona sattuu olemaan olutta valmiiksi, teen noution grilliin, joka on kasattu päällekkäin ladotuista kevytsoraharkoista ja jossa ritilänä on harjateräksen pätkät.
Mac mini, iMac, MacBook Pro, Time Capsule, AirPort Express, iPhone
Avatar
veli alexei
Moderaattori
Viestit: 3292
Liittynyt: 19.11.2003 13:18
Paikkakunta: Sastamala

Viesti Kirjoittaja veli alexei »

Pakosarjassa foliossa ois aikas hurja mut ikävää ku Ladassa o imusarja samalla puolella. Voi meinaa tulla sinne jotain sivumakuja jos ei muuta. ;)
Teoria on sitä, että kaikki tiedetään, mutta mikään ei toimi.
Käytäntö on sitä, että kaikki toimii, mutta kukaan ei tiedä miksi.
Meillä teoria ja käytäntö ovat sekoittuneet siten,
että mikään ei toimi ja kukaan ei tiedä miksi.
Avatar
Nonnis
Lada kerhon jäsen
Viestit: 4089
Liittynyt: 5.10.2003 19:37
Paikkakunta: Hämeenkyrö

Viesti Kirjoittaja Nonnis »

Mä laitoin tänään sähkögrillissä wilhelmiä ja kyllä se aika onnetonta oli juhannuksen pihveihin verrattuna :(
Reippaina käymme rekkain alle Kuva
Avatar
LamaAjanElvis
Viestit: 561
Liittynyt: 10.5.2004 21:24

Viesti Kirjoittaja LamaAjanElvis »

viimeyönä käristin sähköllä makkaraa. kyllä niistä jotain tulee kun laittaa tehot täysille ja malttaa ootta tarpeeks kauan. ei riitä että pelkkä ulkokuori on palanu vaan sitten pitää vielä oottaa sisällön kypsentyvän.
"I can speak for every guy in this room here tonight. Guys, if you could blow yourselves, ladies, you'd be in this room alone right now. Watching an empty stage." -Bill Hicks
Hasa

Viesti Kirjoittaja Hasa »

Niissä englantilaisten kaks-kerroksisissa busseissa oli vissiin ainaki ennen vanhaan semmonen säiliö moottoritilassa, mihin oli luukku ulkopuolelta. Tämä oli kuljettajan eväitä varten..

Ladan hanskakotelon perälle jos laittais toisen luukun, josta pääsis käsiksi pakosarjaan integroituun säiliöön, minkä pohjalla ois tietysti parila.. Hanskaluukun kanneksi vois vielä vaihtaa semmosen ikkunallisen uuninluukun..
Vastaa Viestiin