Leivänpäälle??
- veli alexei
- Moderaattori
- Viestit: 3292
- Liittynyt: 19.11.2003 13:18
- Paikkakunta: Sastamala
-
- Viestit: 475
- Liittynyt: 26.9.2003 8:24
- Paikkakunta: Hämeenlinna, Hauho, Alvettula, Ilmoila
- Viesti:
juusto
Juusto aina päälle. Toisaalta silloin se on aina juustovoileipä.
Kun juusto on päällä voi sen joko syödä ns. raakana tai laittaa vaikka grilliin.
Eli tehdä lämpimän voileivän.
Jos laittaa härpäkkeet väärinpäin, (kinkku/makkara/muu) päälimmäiseksi ja juuston alle, niin grillatessa leipä ei gratinoidu vaan yleensä palaa. Juusto aina siis päälimmäiseksi, niin tuote gratinoituu grillissä kauniisti, eikä esim. kinkku pala.
Itseasiassa opin tuon kokkikoulussa aikoinani, mutta jokaisellahan on omat mieltymyksensä. Eli kannattaa laittaa päällimmäiseksi se raaka-aine, mikä tuntuu parhaimmalta hampaissa ja etukitalaessa. Jos päälliset pysyisivät nätisti alapuolella syödessä, niin kannattaisi ehkä syödä silloin ns. "väärinpäin" koska kieli on se mikä sen maun maistaa, muttei kannata väheksyä myöskään itse suuhun laitettavan rakennetta.
Jatkokysymys: Mikä on mukavin rakenne, jota suuhusi laitat. Esim. rapea, löysä, kova, liukas, tahmea, pyöreä, kova...
Pistäkääpäs optimaalinen yhdistelmä, jonkalainen leipäsi pitäisi olla
Kun juusto on päällä voi sen joko syödä ns. raakana tai laittaa vaikka grilliin.
Eli tehdä lämpimän voileivän.
Jos laittaa härpäkkeet väärinpäin, (kinkku/makkara/muu) päälimmäiseksi ja juuston alle, niin grillatessa leipä ei gratinoidu vaan yleensä palaa. Juusto aina siis päälimmäiseksi, niin tuote gratinoituu grillissä kauniisti, eikä esim. kinkku pala.

Itseasiassa opin tuon kokkikoulussa aikoinani, mutta jokaisellahan on omat mieltymyksensä. Eli kannattaa laittaa päällimmäiseksi se raaka-aine, mikä tuntuu parhaimmalta hampaissa ja etukitalaessa. Jos päälliset pysyisivät nätisti alapuolella syödessä, niin kannattaisi ehkä syödä silloin ns. "väärinpäin" koska kieli on se mikä sen maun maistaa, muttei kannata väheksyä myöskään itse suuhun laitettavan rakennetta.
Jatkokysymys: Mikä on mukavin rakenne, jota suuhusi laitat. Esim. rapea, löysä, kova, liukas, tahmea, pyöreä, kova...
Pistäkääpäs optimaalinen yhdistelmä, jonkalainen leipäsi pitäisi olla
Ajan Ladalla koska,
minulla on siihen varaa.
gsm.0440613113
minulla on siihen varaa.
gsm.0440613113
- Lada-Jussi
- Viestit: 10246
- Liittynyt: 24.9.2003 17:48
- Paikkakunta: Janakkala
joskus työkaverien kans kinattiin siitä laitetaanko juusto makkaroiden päälle vai toisin päin, ite laitan (jos laitan) juuston päällimmäiseksi. Mutta ei jaksa juustoa ostaa kun se pilaantuu ennen ku ehtii syömään. lauantai makkara, balkan makkara, metvursti, voileipäkinkku ne on hyviä, rainbow pikkelsiä ja kurkkusalaattia voi kans laittaa leivälle....

- veli alexei
- Moderaattori
- Viestit: 3292
- Liittynyt: 19.11.2003 13:18
- Paikkakunta: Sastamala
Re: juusto
Hyvä että tuossa oli tuo lisäys että vieläkin puhutaan siis leivästä...Martigan kirjoitti:Jatkokysymys: Mikä on mukavin rakenne, jota suuhusi laitat. Esim. rapea, löysä, kova, liukas, tahmea, pyöreä, kova...
Pistäkääpäs optimaalinen yhdistelmä, jonkalainen leipäsi pitäisi olla

Teoria on sitä, että kaikki tiedetään, mutta mikään ei toimi.
Käytäntö on sitä, että kaikki toimii, mutta kukaan ei tiedä miksi.
Meillä teoria ja käytäntö ovat sekoittuneet siten,
että mikään ei toimi ja kukaan ei tiedä miksi.
Käytäntö on sitä, että kaikki toimii, mutta kukaan ei tiedä miksi.
Meillä teoria ja käytäntö ovat sekoittuneet siten,
että mikään ei toimi ja kukaan ei tiedä miksi.