Sivu 1/5

Ladistin reseptit

Lähetetty: 27.11.2006 19:55
Kirjoittaja Lada-Jussi
kerätääs tänne, hyviä, helppoja ja halpoja (mielellään) ruoka reseptejä, jotta meillä kaikkilla olisi hyvät oltavat.

aloitan itse ihan tällaisella mitä itse suosin:

keitetään makaroonia,

pannulla paistetaan ryynimakkaraa rasvassa (sen sijaan voi paistaa myös lihapyöryköitä, broilerpyöryköitä, hk-sinistä, melkein mitä vaan, ryynäri on parasta) tai jos on terveysintoilija niin lämmittää ne mikrossa (nopea tapa) ilman rasvaa.

lopuksi yllä mainitut sekoitetaan keskenään kattilaan ja joukkoon toosi reilusti juusto raastetta, niin että se sitoo kaiken toisiinsa kauniisti.

ja eikun syömään

VARIAATIO
kun olet pannulla paistanut sen mitä nyt päätät paistaa, annostele keitetyt makaroonit kuumalle pannulle, kuten myös juusto raasteet. Anna hetken muhia lämmössä pannulla, kääntele kasaa välillä. kun osa juustosta on ruskistunut hieman on paistos valmista syötävää.

ja on hyvää

Lähetetty: 27.11.2006 19:58
Kirjoittaja sakke
Nötkött

Keitä makaroonit. Lirauta vesi kattilasta pois. Heitä makaroonien päälle purkki tai kaksi sikanautaa esmes lusikalla kaapien niin saat mukavia paloja. Sitten vaan minuutti-pari sekotellaan ja hämmennellään ja varotaan ettei pala pohjaan. Tarjoillaan suolan (saa esim hampurilaisravintoloista ilmaiseksi) ja ketsupin (sama) kanssa.

Lähetetty: 27.11.2006 20:03
Kirjoittaja Lada Scandinavia
Keitetään pikariisejä ja kaadetaan kypsät riisit lautaselle. Sitten purkillinen tonnikalaa öljyssä riisien päälle.
Voi myöskin lisätä pakasteherneitä, jäisinä tai sulatettuna höysteeksi.
Jälkiruuaksi, valmista Ekströmin tai vastaavaa mansikka kiisseliä jälkiruoka keppoon ja päälle spray kermavaahtoa.

Lähetetty: 27.11.2006 20:06
Kirjoittaja 'aatee'
valmis ruuat :D

ovat halpoja, hyviä, helppo laittaa syötäväksi (lämmitys/paisto) :wink:

Lähetetty: 27.11.2006 20:17
Kirjoittaja Kimmo86
Valmisruuat on tosiaan parhaita, erityisesti makaronilaatikko ja lasagne. Tuskin edes osaisin mitään tehdäkään.. :roll:

Lähetetty: 27.11.2006 21:09
Kirjoittaja Jokari
Makaroonimössö

Keitetään pari kiloa makaroonia, riippuen nälästä. Paistetaan pannulla jauhelihaa niin monta kiloa kuin tarvis. Sotketaan makaroonit+jauhelihat sekaisin ja sekaan maissia, mausteita tai mitä mieleen juolahtaa.
Syödään ketsupin ja sweet chili soosin kanssa ja on hyvää ja halvahkoa! :D

Lähetetty: 27.11.2006 21:15
Kirjoittaja BA3
Jokari kirjoitti:Makaroonimössö

Keitetään pari kiloa makaroonia, riippuen nälästä. Paistetaan pannulla jauhelihaa niin monta kiloa kuin tarvis. Sotketaan makaroonit+jauhelihat sekaisin ja sekaan maissia, mausteita tai mitä mieleen juolahtaa.
Syödään ketsupin ja sweet chili soosin kanssa ja on hyvää ja halvahkoa! :D
Jumanskega :!: Mies puhuu makaroneista ja jauhelihasta kiloina :shock: Monenkos hengen safkat tosta tulee ? Ehkä safkaa 6 hengelle :?:

Lähetetty: 27.11.2006 21:18
Kirjoittaja Jaakkima
Mikä 6 hengen annos toi muka on? Eihän toi ole kuin tällaisen kukkakepin kevyt välipala.

Lähetetty: 27.11.2006 21:19
Kirjoittaja Jokari
BA3 kirjoitti:
Jokari kirjoitti:Makaroonimössö

Keitetään pari kiloa makaroonia, riippuen nälästä. Paistetaan pannulla jauhelihaa niin monta kiloa kuin tarvis. Sotketaan makaroonit+jauhelihat sekaisin ja sekaan maissia, mausteita tai mitä mieleen juolahtaa.
Syödään ketsupin ja sweet chili soosin kanssa ja on hyvää ja halvahkoa! :D
Jumanskega :!: Mies puhuu makaroneista ja jauhelihasta kiloina :shock: Monenkos hengen safkat tosta tulee ? Ehkä safkaa 6 hengelle :?:
Noh, aika usein on ollut kilon pintaan kumpaakin eikä siitä nyt ihmeesti jää kahdelle nälkäiselle äijälle :)

Tosin näitä ruokia kannattaa tehdä aina mahdollisimman iso satsi kerralla...
Jaakkima kirjoitti:Mikä 6 hengen annos toi muka on? Eihän toi ole kuin tällaisen kukkakepin kevyt välipala.
Näin on...aika nopeaa tuppaa tämä ruoka häviämään :shock:

Lähetetty: 27.11.2006 21:22
Kirjoittaja Lada-Mies
Joo tollanen määrä tunnu missään!
Mutta mä olenkin kasvavassa iässä :wink:

Lähetetty: 27.11.2006 21:28
Kirjoittaja Pavlovits
Tuo ryynimakkara on myös erinomainen jouluruoka. Siinä on kinkku ja puuro samassa paketissa.

Lähetetty: 27.11.2006 22:52
Kirjoittaja IlkkaHe
sakke kirjoitti:Nötkött

Keitä makaroonit. Lirauta vesi kattilasta pois. Heitä makaroonien päälle purkki tai kaksi sikanautaa esmes lusikalla kaapien niin saat mukavia paloja. Sitten vaan minuutti-pari sekotellaan ja hämmennellään ja varotaan ettei pala pohjaan. Tarjoillaan suolan (saa esim hampurilaisravintoloista ilmaiseksi) ja ketsupin (sama) kanssa.
ei Nötköttiä saa keittää..

Tosin vähän vaativampi tapa:

Makaroonit keitetään normaalista, mutta nötkötti paistetaan kunnon pannulla pieninä kuutioina ja sit ku makaroonit valmiit ja veet pois ni sit nötkötit sekaan ja mausteet oman mielen mukaan ja nam

(Mua pienenä ruokittu monta kuukautta pääsääntösesti tolla kun vanhempien kans VW Kleinbussilla Euroopankiertueella 8) )



Sitte hyvä munakas

Normaalisti paistetaan kanamunia, mutta lisätään kaikkia mahollisia mausteita ja sekotetaan kauheena paiston aikana! Siis kaikkia mausteita, pippureita, chiliä, suolaa, yrttejä, jauhelihamaustetta.. Mielikuvitus ja makuaisti rajana :wink: Myös paistettua sipulia ja lihaa sopii laittaa.




Purkkilihapullia ja makaroonia. Oikeestaan parasta, ja helppoo..

Lähetetty: 27.11.2006 23:00
Kirjoittaja Jokari
Niin ja munakkaista, erittäin hyvää on kinkkusuikaleilla ja pekonilla täytetty munakas...täytynee tehdä taas joku päivä :D

resepti

Lähetetty: 27.11.2006 23:02
Kirjoittaja kv60
Paikallisella grillilä Hampurilainen ja jälkkäriksi parit Kärkkärit

Lähetetty: 27.11.2006 23:15
Kirjoittaja sakke
Tää ei oo köyhien ruokaa mutta kannattaa vaikka viikko olla syömättä ja panostaa tähän:

Pitakebab

-Ostetaan Wotkinsin kebab-lastuja (todettu laajalla otannalla parhaaksi), jotka paistetaan uunissa
-Mikrossa lämmitetään esim. Euroshopper pitaleipä, leikataan leipäveitsellä auki (ei sormea, ketsuppia ei tarvita)
-Väliin kebabin lisäksi salaattia, paahdettua sipulia, tomaattia, sipulia ja jotain hampurilais- tai kebab-kastiketta. Vielä valkosipuliakin voi lisätä jos ei ole asiakaspalveluhommissa heti aamusta.

Huuhdellaan alas oluella, kuka mistäkin merkistä tykkää. Lisäksi samalla uuninlämmittämällä voi höystää aterian esim. ranskanperunoilla josko siltä tuntuu.