Sivu 3/3
Lähetetty: 20.6.2005 13:45
Kirjoittaja povenza
Avot!
Suolakurkkuja paljon. Uusin tuote jota opettelen vielä syömään on nuo oliivit salaatissa. Meinaa kyllä tosiaan opetteluttaa. Viikonloppuna syötiin Kabanossi pippuriJuustolla ja meni kyllä maku siitä. Liika on liikaa. Kyllästyin. Täytyypäs laittaakin tässä lähi-iltoina lohen sisään sellaisia pikkuisia sinihomejuustotaskuja ja sitten Grilliin. Luulen että maistuis varmaan sullekin

Lähetetty: 22.6.2005 14:53
Kirjoittaja BA3
Jep jep, ja ihan perus makkaroista on parasta Järvi Suomen Ukkopekka, ja toinen miellyttävä uutuus Litlin juustomakkara pekoni kääreessä. Kun alkaa ainakin itellä noi kabanossit jo tökkimään, kun on tullu vuosia jo syötyä...
Lähetetty: 22.6.2005 20:16
Kirjoittaja LamaAjanElvis
pitänee varmaan pippurijuusto kabanossia ja jotain pihviä ostaa juhannukses. ja tietenkin halvin kori kaljaa mitä löytyy.
saattaa olla että just juhannusillaks pistää kunnon kusikelin (niinkuin aina), eikä voi lähteä pyörällä syhimään leirintäalueelle kokkoa tsiikaamaan, niin ompahan ainakin evästä kämpällä.
sitten aasin sillalla toiseen juttuun. onko kellään kokemusta AROMI merkkisestä sähkögrillistä made by Reunanen & Roviola Oy? se on ehkä vm86 eli minun ikäinen. sain sen ukilta "perinnöksi" ja on muuten helvetin hyvä sähkögrilliks.
Lähetetty: 22.6.2005 22:18
Kirjoittaja liero
ostettiin työporukalla eräältä tilalta suoraan grillimakkaraa, bratwurstia ja nakkeja, ko.paikassa kasvatetuista elikoista ja ym. puppeista valmistettua.. n.10kg vaanii pakastimessa. on se hyvää...

näiden puuttessa hk:n grillibalkan tai wilhelm yrittää paikata tilannetta ja auran sinanappia kylkeen. jos makkaraa koton grillaan niin lisukkeena useimmin tomaattilohkoja tai salaattia.
lihaksista yleensä possun ulkofile pihvejä paikallisen k-lähikaupan omassa marinadissa, tahi sitten ilman marinadia lisäten suola ja mustapippuri. salaatin kera syöden.
harvoin pröystäilen ja sitten naudanfilettä. salaatin ja/tai vs.perunoiden kera.
tämä ei ole sitten ihan grillausta mutta melkein, loimulohi on mahtavaa einestä kun on porukalla aikaa istua nuotiolla , suolattuun kalaan sillon tällön hieman sitruunaa puristaen ja ihan pikku liraus jallua*** hieman ennen naattimista....
tähän (sillon kun saa niin uusia) perunoita ja/tai sallaatia kaveriksi...
voi tuska! tässä tulee nälkä

Lähetetty: 23.6.2005 2:49
Kirjoittaja samarai
LamaAjanElvis kirjoitti:
sitten aasin sillalla toiseen juttuun. onko kellään kokemusta AROMI merkkisestä sähkögrillistä made by Reunanen & Roviola Oy? se on ehkä vm86 eli minun ikäinen. sain sen ukilta "perinnöksi" ja on muuten helvetin hyvä sähkögrilliks.
kyllä kokemusta löytyy itseltä noin 15 vuoden ajalta ja edelleen käytössä. Pyöreä, vastukset kannessa (1250W) ja ruskea väriltään. Itselle se jäi kerran eräältä vuokralaiselta ja ei siltä muuta sitten saanutkaan vuokrarästeistä mutta jäipähän edes hyvä grilli
Itsellä kärisee grilleissä Lidlin makkarat ja lihat. Laatua ja makua pitää olla. Eihän sitä suomalaista kengänpohjan makuista makkaraa syö Silviokaan

Lähetetty: 23.6.2005 16:24
Kirjoittaja LamaAjanElvis
nopeesti kyrsät valmistuu kyseisellä laitteella ihan sisä/ulko puolelta makkaraa. eli jos ihan fiilistellen meinaa paistella pitää vastus olla melko ylhäällä.
Lähetetty: 25.6.2005 15:22
Kirjoittaja tahko
Paras maku oli sinihome Wilhemissä
Lähetetty: 25.6.2005 21:49
Kirjoittaja R-J
Oli muuten kingi maultaan toi sinihomewilhelmi, maistoin tänään kaverin grillaamana.