Mämmiä nam
Meikäläisen mämmiropposen syömäohjeet:
1. Ladotaan mämmiä syvään kuppiin/kulhoon nautittava määrä. (huom. mämmeissä on eroja, kuten viineissä. Halvin ei yleensä ole hyvää)
2. Mämmiannos peitetään sokerilla niin, ettei sitä enää näy.
3. Päälle kaadetaan kuohukermaa (ei mitään muuta kermatyyppiä) riittävän paljon. Kerma ei saa loppua kesken syötäessä.
4. Jos on oikein juhlava olo, niin päälle voi nakata nokareen kermavahtoa.
5. Nautitaan annos, ja tehdään tarvittaessa toinen.
Loppuilta ja seuraava yö meneekin sitten piereskellessä.
1. Ladotaan mämmiä syvään kuppiin/kulhoon nautittava määrä. (huom. mämmeissä on eroja, kuten viineissä. Halvin ei yleensä ole hyvää)
2. Mämmiannos peitetään sokerilla niin, ettei sitä enää näy.
3. Päälle kaadetaan kuohukermaa (ei mitään muuta kermatyyppiä) riittävän paljon. Kerma ei saa loppua kesken syötäessä.
4. Jos on oikein juhlava olo, niin päälle voi nakata nokareen kermavahtoa.
5. Nautitaan annos, ja tehdään tarvittaessa toinen.
Loppuilta ja seuraava yö meneekin sitten piereskellessä.
ladoholisti