ostettiin työporukalla eräältä tilalta suoraan grillimakkaraa, bratwurstia ja nakkeja, ko.paikassa kasvatetuista elikoista ja ym. puppeista valmistettua.. n.10kg vaanii pakastimessa. on se hyvää...

näiden puuttessa hk:n grillibalkan tai wilhelm yrittää paikata tilannetta ja auran sinanappia kylkeen. jos makkaraa koton grillaan niin lisukkeena useimmin tomaattilohkoja tai salaattia.
lihaksista yleensä possun ulkofile pihvejä paikallisen k-lähikaupan omassa marinadissa, tahi sitten ilman marinadia lisäten suola ja mustapippuri. salaatin kera syöden.
harvoin pröystäilen ja sitten naudanfilettä. salaatin ja/tai vs.perunoiden kera.
tämä ei ole sitten ihan grillausta mutta melkein, loimulohi on mahtavaa einestä kun on porukalla aikaa istua nuotiolla , suolattuun kalaan sillon tällön hieman sitruunaa puristaen ja ihan pikku liraus jallua*** hieman ennen naattimista....
tähän (sillon kun saa niin uusia) perunoita ja/tai sallaatia kaveriksi...
voi tuska! tässä tulee nälkä

Vegaani - intiaaninimi, joka muodostuu sanoista "veg", huono ja "an", metsästäjä.