Pelti kiinni

Politiikkaa, maailmanparannusta ja muuta hölynpölyä, joka ei suoraan liity Ladoihin ja autoiluun.
Lattarauta
Viestit: 3624
Liittynyt: 3.7.2010 22:09

Re: Pelti kiinni

Viesti Kirjoittaja Lattarauta »

Mikä tää lasilevy juttu on?
Luottamus hyvä, kontrolli parempi.

Neuvostoliitossa ei ollut tätäkään ongelmaa.
juippi11
Viestit: 665
Liittynyt: 21.5.2012 19:47

Re: Pelti kiinni

Viesti Kirjoittaja juippi11 »

Kun hormissa oli lasilevy, ei vetoja ollut ennenkuin muurauksen valmistumisryypyt / maksu oli saatu, ja jollain piippuun pudotetulla esineellä (tyhjä viinapullo?) vaivihkaa sitten rikottu lasi?
Avatar
samarai
Lada kerhon jäsen
Viestit: 10463
Liittynyt: 25.9.2003 23:24
Paikkakunta: г. Тарту , Э€€P

Re: Pelti kiinni

Viesti Kirjoittaja samarai »

mataha kirjoitti:Heti savupellin alle, ja pelti pidetään kiinni. Ja joku selitys isännälle, että välttämätöntä että hormi kuivuu liian nopeasti ja voi haljeta :lol:

Näinkin varmaan voisi laittaa, mutta vasta muuraustyön jälkeen. Tälle kuvaamalleni isännällekään ei juolahtanut millään mieleen, että eihän sitä lasilevyä voi muuraustyön edetessä hormiin laittaa, vaikka seurasi työtä vierestä koko ajan. Tuollaisen 6 metriä korkean hormin muurauksessa tippuu laastia helposti parikin ämpäriä hormin sisäpuolella pohjalle ja pitää n. puolen metrin välein märällä harjalla tasoittaa niitä jääneitä purseita, alaspäinhän ne kaikki tippuu. Ne tippuneet laastit pitää muistaa myös sieltä poistaa. Sehän on täysin mahdotonta, että piipun muuraustyön aikana laittaa lasilevyn hormiin ja se pysyisi siellä muuraustyön ajan puhtaana. Kaikki tippuneet laastit vain jämähtäisi sen lasin päälle hormin seinämiin.

Lasilevyn asennus onnistuukin vasta muuraustyön jälkeen, mutta muuraustyön aikana pitää jättää sulkupellin tapainen varaus lasilevyä varten. Esim. kyseiseen saumaan voi laittaa hieman villaa ja laastia vain sen verran, että sen saa myöhemmin raaputettua helposti pois. Paras paikka on jossain ullakkotilassa, joka säädösten mukaan piippu pitää rapata. Rappaustyön yhteydessä sitten kyseinen sauma auki ja "pelti kiinni" asemasta laitetaankin "2mm. lasilevy kiinni". 8)
Samara. Suomesta ja Venäjältä. Sputnikista Euroon.
«Хотели как лучше, а получилось как всегда»
Vastaa Viestiin