Mielipide kovemmasta päästä:) (lainaus)

Politiikkaa, maailmanparannusta ja muuta hölynpölyä, joka ei suoraan liity Ladoihin ja autoiluun.
Castrol

Mielipide kovemmasta päästä:) (lainaus)

Viesti Kirjoittaja Castrol »

Katsoin eilen eukon kanssa sisustusohjelma T.I.L.A.a. (Hyvä kysymys:"Siis katsoit mitä?"). Tajusin karmean tosiasian. Näissä perkeleen sisustusohjelmissa on aina sisustajina naiset tai sitten homomaiset miehet. Lopputulos on aina sellainen, hellanduudelis kiva, harmaa, beige, feminiini ja yhdetentekevä haistapaska ei mikään.

Missä on kunnon äijät tällaisista sisustus ohjelmista? Missä on testosteroni ja toiminta? Laitetaan telkkuun perusukot sisustamaan niin saadaan olkkareihinkin actionia. Tulee flipperiä, tikkataulua, biljardia, kunnon pleikkarit, videotykit ja stereot. Laitetaan kromia kalusteisiin ja hirvenpää seinälle. Värivalikoima on julma mutta komia. Katoaa ne kummaliset tarpeettomat tyynyt sohvilta ja lattian väriin sopivat kalsariraidalliset verhot. EI SOHVAT TARVITSE MITÄÄN woihan wanha wihtahousu YLIMÄÄRÄISIÄ TYYNYJÄ.

Sitten on nämä kokkiohjelmat, voi hitsi sentään. Nyt raavaat ukot tekevät himassa essu päällä jotain nuudelipuudeli gurmeeta ja luulevat, että se on jotenkin normaalia. Ei kautta profeetan parran. Jos mies tekee ruokaa, se on joko sian- tai naudanlihaa ja mieluiten se grillataan !

Suomen kansa lihoo, koska olkkareista tehdään jotain näyteikkunoita ja oleskelukuutiota. Sinne kun laitetaan rummut tai pingispöytä niin johan rupeaa läski palamaan. Eli aktiviteettia kansan läskistämishuoneisiin.

Ja mitä tekevät suomalaiset miehet ? Kulkevat ihan oikeasti vaimon perässä valitsemassa juuri niitä kalsariverhoja pitkin hönttilöitä ja Ikeoita. Aikaisemmin ne verhot vaan ilmestyivät jostain sinne ikkunalle, ei ollut miehen homma niihin puuttua. Nyt on tultava muutos, verhoihin laitetaan formula kuviot tai sitten eri kaljafirmojen logoja.

Niin ja ukot puhuvat jo keskenäänkin sisustamisesta ja paskavaipoista. Naiset ovat aivopesseet koko kansan, jotta miehen pitäisi osallistua kaikkeen!! jummijammi, milloin ne akat rupeavat korjaamaan auton, pesukoneen, tekemään raskaat pihatyöt, rakentamaan ja kasaamaan hyllyt? Kurkkaappas äijäpaha sinne housuihisi. Onkos siellä banaani vai persikka?

Nyt on tossukat herätyksen aika. Kunnioittakaa naisia, mutta älkää itse olko sellaisia
Viimeksi muokannut Castrol, 8.10.2004 10:55. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
jorkke

Miehet???????

Viesti Kirjoittaja jorkke »

Tuosson pelekkää asiaa!!!! ja woihan wanha wihtahousu pirtissä istutaan kengät jalassa!!! ja pierään sillon ku pierettää niinkerta.
Rizhto
Viestit: 221
Liittynyt: 9.9.2004 8:23
Paikkakunta: Oulu

Viesti Kirjoittaja Rizhto »

Tuosta ruokaohjelmakommentista tuli mieleen, että siksihän makupaloista tuli aikoinaan niin suosittu. Siinä missä muut tv-kokit loihti 100 euron raaka-aineista ranskalaisia keittiöherkkuja, joiden valmistukseen menee kolme tuntia, niin Oulun poijjaat saatto tekasta uunilenkin ja pottumuusin. Sisustamisessa en menis tekemään olohuoneesta ylikasvaneen pikkupojan harrasteluhuonetta, mutta jummijammi nykypäivän sisustamisen värimaailma on hirviää! Perhana valkonen kuuluu vain vuokrakämppiin ja sairaaloihin. Tummia lämpimiä sävyjä ja puuta. Siitä mää tykkään.

Pyydän anteeksi epäsovinnaista kielenkäyttöä, mutta olen Limingassa syntynyt, enkä muuksi muutu.
ladoholisti
Avatar
Jome
Viestit: 128
Liittynyt: 2.10.2003 10:35
Paikkakunta: Nokia

Viesti Kirjoittaja Jome »

Itte oo samoilla linjoilla. Meillä on kyllä tyttöystävän kans aika samanlainen maku. Mutta kyllä oon olkkariin saanu laittaa Stereot, subbarin, telkkarin + kotiteatteri härvelit just niinku oon halunnu. Ja parempi puolisko laittaa just sellaset verhot ku se haluaa...siihen mää en puutu. Kyllä kodin pitää olla koti eikä mikään woihan wanha wihtahousu anttilan postimyyntikuvaston mainos... :wink: Tummaa puuta jne. niistä mä ainakin tykkään. Ei mitään helvetin lasikuitutapetteja...lasikuitu kuuluu veneisiin eikä olohuoneeseen!
Cadillac Deville Concours -95
Lada 2105 -94
Avatar
,_,/ukka
Viestit: 3007
Liittynyt: 19.5.2004 12:16
Paikkakunta: PohjoisPohjanmaa

Viesti Kirjoittaja ,_,/ukka »

Eiköhän niissä ohjelmissa käytetä just niitä värkkejä ku ohjelmien sponsorit käskee käyttään, eli niitä joista revitään suurimmat katteet. Ja kun värit ja värkit on naisille mieleen niin kaupassa ei paljo euroja lasketa, vaan ostetaan sitä mitä se bjyyströmi sontaluukussa käskee.

,_,/ukka
Autoton on huoleton
Lada Kardaan

Viesti Kirjoittaja Lada Kardaan »

Jome kirjoitti:Ei mitään helvetin lasikuitutapetteja...lasikuitu kuuluu veneisiin eikä olohuoneeseen!
Oikeet veneet on kyl just muutakuin lasikuitua, puuta tahi metallia. Kokemusta on kaikista puu-, alumiini- ja kuttaperkka(/kippovaare)paateista. Syntinen tosin olen kun kuttaperkkaan joutu päätymään tuossa keväällä.

Mutta ihan vaihtelun vuoks vois vaikka pysyä vähän topicissaki. :)

Juu kyl sisustus on suoraan arseesta, jos kämppä alkaa muistuttaan sairaalan aulaa värivalinnoiltaan. Kalusteet näyttä varmaan hyviltä kuvastoissa, mutta käytännössä toimivuus on olematonta mukavuudesta nyt puhumattakaan. Sitten sohva täytyy tunkee täyteen ylimääräsiä tyynyjä, joilla ei tee mitään ja ei loppupeleissä tee sohvaa sen mukavammaks. Kokemusta on muutamasta kämpästä.

Sitten käytetään kaikenmaailman pikkuromua "täydentämässä kokonaisuutta" eli suomeks sanottuna viemässä pöytä- ja hyllytilaa. Kivalta näyttää ja tulee varmaa tosi hjuva fiiwis, mutta hyödyllistä päivittäin tarvittavaa tarviketta saakin sit aina kaivaa jostain kaapin tai komeron perukoilta.

Puuta sisuksessa pitää ehdottomasti olla. Sopiva määrä viihde-elektroniikkaa :) Ihan olohuoneeseen en mitää pingpong-pöytää laittais, bilispöytä ois kiva sitten joskus jos on semmonen lukaali johon semmonen mahtuu. Mitä valaistukseen tulee, trendinä tuntuu olevan et halogeenejä pitää olla joka paikassa. Kämpässä pitää olla semmonen valaistus ettei krapula-aamuna heti ensimmäisenä silmät pala ku on kirkkaat spotit aika varmasti unohtunu ehtoolla päälle.

Mitä kokkaukseen tulee, siihen pätee tämä silikonitissit-ladan jalopuuratti vertaus. Eipä oo ruuan "nätti" asettelu ja monimutkaisuus tähän mennessä makua parantaneet. Yksinkertaset liha- ja makkararuuat kunniaan ! Motti voita ja kuutio kermaa nii hyvä tulee. Helppoo ja nopeeta valmistaa, nyrkillinen voita pannuun ja kossu pakkasesta. Siitä onki hyvä lähtee tsuumaileen. Ruuan perustarkotushan on päivittäisen energiatarpeen tyydyttäminen eli tuokaa pitää olla riittävästi (ja hyvää) !

öh.. tuli täs kirjotellessa nälkä ja jano...
Mut ämmämäiseks on asiat menossa ja valitettavasti myös osa miehistä. nivea foor men ja pälämälä.
Avatar
LamaAjanElvis
Viestit: 561
Liittynyt: 10.5.2004 21:24

Viesti Kirjoittaja LamaAjanElvis »

voi woihan wanha wihtahousu sentään mitä asiapuhetta! sisustukseen kuuluis jukeboksi baaritiski, 50luvun tyyliin shakkikuvio lattia, musta nahkasohva jne, eikä mitään ruotsalaisen suunnittelemia trendituoleja joissa väärin istuttaessa saa runkoputken hanuriinsa... mitä ruokaohjelmiin tulee, ois semmonen 5min kestävä ohjelma jossa joku tyyliin "en oo koskaan juanu maitoo" tyyppi ottas jääkaapista pussin kylmiä lihapullia ja huuhtelis ne kaljalla alas.

100% pimentävä rullaverho antaa tunnelman...
"I can speak for every guy in this room here tonight. Guys, if you could blow yourselves, ladies, you'd be in this room alone right now. Watching an empty stage." -Bill Hicks
Avatar
veli alexei
Moderaattori
Viestit: 3286
Liittynyt: 19.11.2003 13:18
Paikkakunta: Sastamala

Viesti Kirjoittaja veli alexei »

Ohan tossa asiaakin. Vaikkakin tyyli on aika raju. ;)
Teoria on sitä, että kaikki tiedetään, mutta mikään ei toimi.
Käytäntö on sitä, että kaikki toimii, mutta kukaan ei tiedä miksi.
Meillä teoria ja käytäntö ovat sekoittuneet siten,
että mikään ei toimi ja kukaan ei tiedä miksi.
Avatar
Jome
Viestit: 128
Liittynyt: 2.10.2003 10:35
Paikkakunta: Nokia

Viesti Kirjoittaja Jome »

Lada Kardaan kirjoitti:
Jome kirjoitti:Ei mitään helvetin lasikuitutapetteja...lasikuitu kuuluu veneisiin eikä olohuoneeseen!
Oikeet veneet on kyl just muutakuin lasikuitua, puuta tai metallia.
Tosi on, mutta ennemmin lasikuitua veneessä ku olohuoneessa. :wink:
Cadillac Deville Concours -95
Lada 2105 -94
ladamaster
Viestit: 1384
Liittynyt: 23.9.2003 20:41
Paikkakunta: Tervakoski / Janakkala

Viesti Kirjoittaja ladamaster »

Oliskohan sellainen asunto hyvä, missä kukin viihtyy; olkoon se sitten minkälainen tahansa. Perhe-elämässä on varmaankin tehtävä kompromissejä joidenkin asioiden suhteen, muutenhan elettäisiin komentotaloudessa; vaikkakin miesten osa saattaa näin olla muutenkin...

Sohvista: nykymuodin sohvat ovat varsin outoja kapistuksia. Ei kunnon selkänojaa; puolet selästä on selkänojan ulottumatttmissa :lol:
Niitä sitten ihmetellään muutaman vuoden kuluttua varsin outoina kapistuksina.
430 000 km Ladailua tuota autoilua jalointa
Avatar
Jusu
Viestit: 2540
Liittynyt: 4.2.2004 19:49
Paikkakunta: Jämsä

Viesti Kirjoittaja Jusu »

Täältä luin tämän vuodatuksen ensimmäisen kerran, asiaa on kasaantunut sittemmin jo enemmän. Joillakin tuntuu olevan ihan oikeita vaikeuksia sisutushullujen materialistieukkojen kanssa... :lol:

Vaikka teksti onkin rumaa niin vihje on selkeä.
Noissa "elämäntapaohjelmissa" (vai miksi niitä pitäisi nimittää?) liioitellaan yleensä tuntuvasti ja kyllä minuakin ahdistaisi asua kämpässä joka on suoraan Ikean tai Anttilan kataloogista. Eihän siellä voisi tehdä yhtään mitään ettei kuvankaunis kokonaisuus rikkoudu. :evil:
Kaikenlaisen koristeroinan osteleminen tuomaan kivaa ilmettä kämppään on oikeastaan perin turhaa, sillä jos asunnossa oikeasti asutaan (muutenhan se ei edes ole asunto), tilpehööriä kasaantuu itsekseenkin niin paljon ettei kohta itse sekaan mahdu. :lol:

Oma kämppäni on väärällään kaikenlaista roinaa jota on vuosien saatossa kertynyt ja yhtään ainoata huonekalua en ole koskaan ostanut. Kaikki mööpelit ovatkin omasta perheestä tai jostain ilmaiseksi saatuja ja kaikin mahdollisin tavoin toisiinsa sopimattomia, mutta sillä ei ole mitään merkitystä koska ne toimivat siinä mihin ne on tarkoitettu. :wink:
Meitin huushollissa on muutenkin kaikki luovasti epäjärjestyksessä ja keittiössäkin kalusteet on eriparia, yhtään kokonaista astiastoakaan ei talossa ole. :roll:

Toisinaan olen vieraillut tällaisen "materialistieukon" sisustamassa kodissa ja siellä iskee valtava epävarmuus siitä mihin uskaltaa oman henkilökohtaisen itsensä asettaa ettei harmonia säry. Design-mööpelit ovat erikoisen ulkonäkönsä lisäksi usein epämiellyttäviä ja koska satun vielä olemaan perin raskasrakenteinen :roll: , niin en voi rentoutua niissä kun koskaan ei voi olla varma, ettei se häkkyrä ala purkua jostain... :shock:

Käytännönläheinen sisustus kunniaan!
alfadatsun

Viesti Kirjoittaja alfadatsun »

Castrol on ihan oikeassa tämän sisustuksen sekä kulinarismin osalta,mut-
ta pointtihan onkin ihan toinen.
Mitäs varten niitä verhoja,tyynyjä ja sen semmosii hankitaan.
Jos olen oikein ymmärtänyt kyseessä on miehen ja vaimon välinen mark-
kinatalous,vedetään me flipperi olkkariin ja si rummut makkariin ja silleen
Taitaa olla miehille senjälkeen tuttu kaveri toi Tumppu-Kyllikki 8) 8) 8)
Mitähän muuta tarkoitusta oli jumalalla naista luodessaan kuin kettuilu :wink:
jimmy

Viesti Kirjoittaja jimmy »

Juu kyllä se niin seisoo, että perheessä päätösvalta kuitenkin on miehillä,
jollei naisväki toisin päätä. Mutta tais olla aikoinaan kylkiluu lähtökohtana, kun tuo nainen miehen iloksi väännettiin, joten ei ihan mahdottomia voi vaatia.
Semmoista hivutustaisteluahan se tuppaa oleen tuo perhe-elämä.
Mutta ihan vaan vihjeeksi, kun kerran tai pari täyttää astianpesukoneen perusteellisesti.. niin taas selviää muutaman kuukauden kevyemmin.
Olen ajatellut romikselta hakee muutaman turvavyön niin saan köytettyä itteni kiinni sohvaan, kun välillä emäntä yrittää kiskoa kotiaskareiden pariin.
Naapuriukkojen kanssa käydään välillä keskustelua yhteisistä linjoista, jottei nyt ihan pääsis repsahtamaan tuo imago. Sitä niin äkkiä antaa turhan ryhdikkään kuvan itsestään. Sopivasti "ajetun" oloinen ja näköinen on se hyvä lähtökohta.
Vastaa Viestiin