Parhaat venäläiset videot

Hauskoja kaskuja, anekdootteja ja Lada-vitsejä yms.
eurosamu

Parhaat venäläiset videot

Viesti Kirjoittaja eurosamu »

Haaskaan paljon aikaa Youtube-videoiden katseluun ja tietenkin myös kaikki karski ladamateriaali kiinnostaa. Kissavideoiden rinnalle löysin jotain todella härskiä: Leningrad yhtye, joka on tehnyt musiikkivideon ambulanssikuskeista, jotka vievät uhreja ruumishuoneelle. Videon lopussa joku polkupyöräilijäkin jää ambulanssin alle ja pääsee kyytiin. On bändillä runsaasti muitakin videoita, mutta tämä on sopivan härski.
Onko kenelläkään muita suosituksia. Aina ei venäläinen televisio näytä uusia artisteja, mutta sieltä tulee myöskin ohjelma, joka poimii parhaat youtube-videot televisionkatsojillekin.
Just katselin tuolta THT-kanavalta Lada 1500 SL testiajon, jossa alkupaloina tuli jopa suomalaisia Lada-mainoksia ja sitten brittien mainos, jossa antiloopit hyppivät Afrikan savannilla ja sitten takaveto Lada hyppi melkein yhtä ketterästi.

Avatar
samarai
Lada kerhon jäsen
Viestit: 10463
Liittynyt: 25.9.2003 23:24
Paikkakunta: г. Тарту , Э€€P

Re: Parhaat venäläiset videot

Viesti Kirjoittaja samarai »

Tämä tuli nyt mieleen -Viron TV3:ssa on jo monta vuotta pyörinyt sarja: "Võimalik vaid Venemaal" (Mahdollista vain Venäjällä), mikä koostuu juonnetuista venäläisistä videopätkistä.

Ohjelmia löytyy tästä: www.tv3play.ee/sisu/voimalik-vaid-venemaal
Samara. Suomesta ja Venäjältä. Sputnikista Euroon.
«Хотели как лучше, а получилось как всегда»

eurosamu

Re: Parhaat venäläiset videot

Viesti Kirjoittaja eurosamu »

samarai kirjoitti:Tämä tuli nyt mieleen -Viron TV3:ssa on jo monta vuotta pyörinyt sarja: "Võimalik vaid Venemaal" (Mahdollista vain Venäjällä), mikä koostuu juonnetuista venäläisistä videopätkistä.

Ohjelmia löytyy tästä: http://www.tv3play.ee/sisu/voimalik-vaid-venemaal
Pitää tarkistaa tuo ohjelma. Mulla on digiboksin kovalevylle Eesti reklaamitelevision historiikki. Sen kun katsoo, niin tulee
hyvälle tuulelle. Kova mies tämä Peetu Ojamaa, kun pystyi myymään mainoksia koko Neuvostoliiton alueelle.
On muuten löytynyt Georg Otsin pätevä klooni Venäjältä. Heittää hienosti lähes identtisellä Georg Otsin äänellä suositussa Tos,tos
vai mikä ohjelma se nyt on, jossa matkitaan entisajan tähtiä. Filip Kirkorovin Demis Roussos on myös aika hyvä.
Kokeilin hommata Googlen chromecast2-tikun ja kyllä on kätevä katsella Tuubia isommalta ruudulta. Kate Perryn musiikkivideot ovat niin hyvällä resoluutiolla, että televisiostani ei ole koskaan näkynyt niin loistavaa kuvaa, lyö kevyesti Ylen HD-tason.

Vastaa Viestiin