Neuvostovaatetus ajan tasalle

Hauskoja kaskuja, anekdootteja ja Lada-vitsejä yms.
eurosamu

Neuvostovaatetus ajan tasalle

Viesti Kirjoittaja eurosamu »

Joskus tuli ostettua kirpparilta neuvostopinssejä ja ne ovat lojuneet käyttämättöminä laatikossa vuosikymmenen. Sattumalta löysin kirpparilta neuvostohenkisen pikkutakin, johon kiinnitin ylpeänä Inturist ja muut hilpeät pinssit. Erityisesti tämä venäläisten piirrettyjen filmien susipinssi on mielestäni hauska, hän kun veti ketjuna röökiä, kuten kunnon duunarin piti tehdä ennen tätä terveysvouhotusta.
Tässä tulee kuva tyylikkäästä asusteestani. Onko muilla vastaavia muotiluomuksia?
Jaa, eihän tässä ollutkaan mahdollisuutta laittaa liitetiedostoa. Anyway, takki on beige samettitakki. En nyt muista oliko Neuvostoliitossa samettia, mutta voidaan kuvitella, että se on ostettu turistilta. Inturistin virkailjoista ei löytynyt kuvia edes googlaamalla, ehkä niitä ei pahemmin taltioitu. Olisi ollut mukava nähdä ryhmäkuva esimerkiksi Leningradin Moskova-hotellin virkailijoista.
Tätä takkia ei kyllä kehtaa laittaa päälle kuin Lada tai Ural kokoontumisajoihin, on se sen verran naurettava.

eurosamu

Re: Neuvostovaatetus ajan tasalle

Viesti Kirjoittaja eurosamu »

Sain eilen vielä täydennyksen asusteisiin. Kattoremontin tekijät olivat heittäneet venäläisen tupakkiaskin roskien sekaan. Kun roskasäkki painoi ainakin toistasataa kiloa, jouduin tyhjäämään siitä suuren osan pienempiin jätesäkkeihin ja näin aarre löytyi. Laitoin sen heti Samaran hansikaslokeroon. Askissa luki West kyyrillisillä kirjaimilla ja varoitustekstit tietenkin. Voin ostaa siihen vaikka Marlboro sätkiä täytteeksi. 8)
Korjaus: Röökiaskin merkki onkin Fest ja valmistajana legendaarinen valkovenäläinen tehdas "Neman". Belarus traktorit olivat 70-luvulla suomalaisillekin tuttuja ja nykyään maata hallitsee rautainen neuvostohenkinen diktaattori. Tämä tuote sopii siis loistavasti perussuomalaiseen Ladaan. Kävin tupakkitehtaan nettisivuillakin ja jos oikein ymmärsin, tehdas on Euroopan vanhimpia. www.tabak.by
Hauskaa lakkopäivää kaikille duunareille.

Vastaa Viestiin