Vanhoja vitsejä

Hauskoja kaskuja, anekdootteja ja Lada-vitsejä yms.
Avatar
Pavlovits
Lada kerhon jäsen
Viestit: 9732
Liittynyt: 24.8.2004 11:43
Paikkakunta: Varkaus

Vanhoja vitsejä

Viesti Kirjoittaja Pavlovits »

Tämän topicin alkuajoilla täällä oli ihan oikeita vitsejä, esim. tämä vuodelta 2004:
http://www.ladakerho.fi/ladaboard/viewt ... =11&t=2554
Joka viimeksi nauraa, kuolee iloisena.

Kustaa
Viestit: 712
Liittynyt: 27.2.2010 13:58

Re: Vanhoja vitsejä

Viesti Kirjoittaja Kustaa »

Vanha vitsihän tämä on. Mies-sana on täysin tarpeeton..

Oikeastaan kuvaavampaa on unohtamalla mies-sana.

Riittänee kun on.. umpinainen, avonainen ja varsinainen. :lol:

Kustaa
Viestit: 712
Liittynyt: 27.2.2010 13:58

Re: Vanhoja vitsejä

Viesti Kirjoittaja Kustaa »

Ja lisää vanhoja..

Oikoinaan salskea nuorimies meni työvoimatoimistoon ja kysäisi.. oiskos rehelliselle miehelle töitää.

Virkailija nosti nokkansa papereistaan ja sanoi.. tulitpa hyvään aikaan, tässä on yksi avoin homma vailla tekijäänsä. Tosin vain puolipäivähomma, mutta asunto- ja autoetu ja palkka kolkyt tonnia kuussa..
Älä valehtelee, sanoi työnhakija ja virkailija vastasi.. itsepähän aloitit.

Kustaa
Viestit: 712
Liittynyt: 27.2.2010 13:58

Re: Vanhoja vitsejä

Viesti Kirjoittaja Kustaa »

Liekö oikeakaan vitsi.. ehkä paremminkin huono sellainen

Kaverukset päättivät poksauttaa yhden harmittavan esteen taivaan tuuliin ja rakensivat sitä varten pommin.
Latinki tehtiin ja asennettiin esteen tuhoamiseksi. Tulilanka palamaan ja ampu tulee.. muttei tullutkaan. Kohtullisen varoajan jälkeen "laturi" tarkistamaan latausta (liekö ollut hämäläisyyttä latingissa) :) ja sitten pamahti.

Myöhemmin menehtyneen poikaparan äiti aprikoi.. voi voi sentään. Mahtoikohan se meidän Matti päästä edes taivaaseen?
Toinen mukana ollut esteenraivaaja kaiketi yritti lohduttaa toteamalla.. En tiedä, mutta siihen suuntaan Matti lähti.

Avatar
Pavlovits
Lada kerhon jäsen
Viestit: 9732
Liittynyt: 24.8.2004 11:43
Paikkakunta: Varkaus

Re: Vanhoja vitsejä

Viesti Kirjoittaja Pavlovits »

Poika koputti yöllä tytön aitan oveen.
Tyttö: kuka se koputtaa ?
Poika: tiällä on Taisto, piästätkö aittaas ?
Tyttö: no arvoo
Poika; et piästä
Tyttö: arvoo uuvestaan
Poika: no piästät
Tyttö: aina se arvoo
Joka viimeksi nauraa, kuolee iloisena.

Kustaa
Viestit: 712
Liittynyt: 27.2.2010 13:58

Re: Vanhoja vitsejä

Viesti Kirjoittaja Kustaa »

Taas vanha vitsi.

Kuulin tämän v. 1972, enkä kertaakaan sen jälkeen.

Tämä olisi kylläkin ehdottomasti kerrottava kuulijoille ja havainnollistettava tietyiltä osin. Mutta yritetään nyt.. kirjoittamalla.

Poika tapani baarissa sievän, ujohkon tytön. Taisivat molemmat ihastua toisiinsa, koska viihtyivät baari-illan hyvin toistensa seurassa. Virvokkeet tekivät tehtävänsä ja tyttö oli vapautuneempi. Pojalla oli hyvät puhelahjat ja tuo nuorimies pääsi saatille ja vieläpä tytön asuntoonkin.

No arvaahan tuon.. vonkaus alkoi. Tyttöön tietenkin iski kainous, vaikka virvokkeet olivatkin laskeneet sen tasoa. Ja poikahan oli hyvä puhumaan ja tyttökin tiesi, ettei voisi vastustella loputtomiin tuon pojan vetovoimaa, mutta tarttui vielä yhteen oljenkorteen. Minä en ole vielä koskaan ollut kenenkään kanssa.. tyttö sanoi hämillään ja niin vakuuttavasti, että poika uskoi. Nyt on selkävoitto lähellä.. poika arveli ja lupasi olla oikein hellä ja huomaavainen ja tietenkin huolehtia ehkäisystä. Niinhän se tyttö suli ja poika löyti varteensa harjan.

No arvasihan sen, että kävi kuin hätäisellä metsämiehellä ja ensimmäinen kuti karkasi. Mutta eipähän se pyssyn lataaminen nuorella miehellä kauan kestä. Ja sittenpäästiin tosi toimiin.
Ja se olikin sellaista kyytiä, jollaista poika ei ollut koskaan kokenut. Hikisenä ja voipuneena, mutta liki hullun kiilto silmissä sanoi kuin laukkuryssä aikoinaan Lentuan koskella.. a vot, se se vasta oli lendua. Puhalti tovin, katsoi hikistä, mutta onnellisen näköistä kumppaniaan ja tuumi.. ei helevata, ei voi olla ekakerta, toi on ammattilainen. Kun pojan hengitys oli tasaantunut, hän sanoi tytölle kiusoitellen.. vai ekakerta. Tyttö myönti.. niin oli. Poikaa harmitti (tunsi kai tulleensa huijatuksi) ja jupisi.. ei voi olla ja sanoi sitten tytölle turhankin terävästi.. EI VOI OLLA, VALEHTELET. Tyttö säikähti.. josko tuo riemastuu ja käy väkivaltaiseksi. Hieman pelokkaana tyttö vakuutti äskeisen olleen ensikerta, mutta kertoi käyneensä kirjekurssin. Joopa joo.. poika sanoi nyreissään. Ihan totta.. tyttö vakuutti ja jatkoi.. olen aina ollut hieman ujo ja pelännyt sänkyyn menoa, koska en tiennyt miten pitäisi menetellä. Sitten näin ilmoituksen kirjekurssista, jossa luvattiin valmennus ekakertalaiselle sänkyhommiin.. ja tilasin sen.

Tyttö alkoi kertoa kurssin sisällöstä (samalla alkaa se vitsinkertojan havainnollistettava osa).
Muutaman päivän kuluttua posti toi pikkupaketin, jossa oli ohjeet ja pätkä narua ja narun päissä kaksi hernettä. Ohje kehotti laittamaan narun roikkumaan kaulaan niin, että herneet asettuvat nännien kohdalle. Sitten vuoronperään pukattiin nänneillä herneitä (vasen, oikea) ja niin teenattiin viikko pukkimalla vuoronperään.. herne, herne.
Viikon kuluttua tuli toinen paketti ohjeineen. Siinä paketissa oli pidempi naru, toisessa päässä lenkki, joka pujotettiin kaulaan ja toisessa päässä oli papu, joka piti asettaa navan kohdalle. Navalla pukattiin papua. Ja sitten treenattiin viikko pukkimalla.. herne, herne, papu.
Seuraava paketti oli isohko, se sisälti ohjeen lisäksi telineen ja porkkanan.
Telineeseen kiinnitetty porkkana neuvottiin asettamaan siten, että se koskettaa kevyesti pimppaa ja sitten työntämään lantiota eteenpäin niin että porkkana työntyy pimppaan. Sitten vain edellisten viikkojen välineet paikoilleen ja taas treenattiin viikko.. herne, herne, papu, porkkana.
Sitten tuli kurssin viimeinen osio, iso paketti ohjeineen. Paketissa oli liitutaulu telineineen ja liituineen. Ohjeen mukaan peffanreikään piti työntää liitu ja taulu piti asettaa siten, että voi piirtää peffassa olevalla liidulla kasin (8) tauluun. Ja sitten treenattiin taas viikko.. herne, herne, papu, porkkana ja kasi.
Tänään tuli viimeinen osio täyteen ja uskaltauduin baariin.. sanoi tyttö hieman nolona ja hämillään, kun oli tullut tehneeksi tuollaisen paljastuksen.

Poika oli kuunnellut "uskomatonta" tarinaa, mutta pannut samalla merkille liitutaulun, joka oli täynnä, ilmeisesti, kasia.

Niinpä kaappasi tytön kainaloonsa ja kuiskasi.. lasketaanpa vielä sitä Lentuaa niin kauan kun jaksetaan.

Ja arvattavasti tuo nuoret jaksoivat kavuta monesti "mäen" päälle. :D

Ihan vain uteliaisuuttani kyselen. Oli tuttu juttu? :?:

Avatar
Ukki
Viestit: 1876
Liittynyt: 3.2.2007 9:00
Paikkakunta: Kajaani

Re: Vanhoja vitsejä

Viesti Kirjoittaja Ukki »

Tervehdys.
Ukin pravuuri, se kirjekurssi osa, jonka kerron ja esitän vain harvoille ja valituille. Olen muistaakseni sen kirjoittanut Ladan vitsipalstalle. Viimeksi olen sen kertonut Parkinsonin Koulurannan pikkujoulussa 2009. Mielestäni se on erittäin hyvä kotijumppa ohje. Se on 45v vanha kulttuuriperintö. Ja olen sen kuullut Metalliliiton luottamusmieskurssilla.
Ja mikä siinä on ihmeellisintä sitä en ole kirjoittanut minnekkään ylös vaan aina sen muistaa. Se ei ole rivo.
Meijän Ukki tietää vanhasta Ladasta melkein kaiken, kun sen velipoika on nähnyt jälet :-)

Kustaa
Viestit: 712
Liittynyt: 27.2.2010 13:58

Re: Vanhoja vitsejä

Viesti Kirjoittaja Kustaa »

Tere Ukki!

Kuten huomaat, olen keksinyt noita saatesanoja tarinan ympärille.

Minä olen esittänyt tuota tarinaa myös harvoille ja valituille.
Ja kuten puhuttu, tämä tarina pitää ehdottomasti esittää, ei vain kertoa.

Ja varsin makeat naurut tuo tarina on saanut irtoamaan kuulijoista.

Avatar
Ukki
Viestit: 1876
Liittynyt: 3.2.2007 9:00
Paikkakunta: Kajaani

Re: Vanhoja vitsejä

Viesti Kirjoittaja Ukki »

Tervehdykset.
Ei vitsit ole kenenkään yksityisomaisuutta. On olemassa yksi perusvitsi, jota jokainen hieman muuttelee, kuten kerroit tehneesi. Tämän vitsin nimeltään Kirjekurssilla mestarilliseksi.
Siinä oli vain se kurssi osa. Muu on lisää. Kuulin sen Ylöjärvellä Väinö Voionmaaopistolla. Sen jälkeen se on kehittynyt paljon. Missä sinä sen kuulit ja missäpäin säilytät huonekalujasi. Vai olitko samalla kurssilla.
Se vaatii esityksen, sillä kirjoittamalla se vaatii humoristista mielikuvitusta. Toivottavasti se säilyy ja liikkuu sekä kehittyy myöskin piiiitkälleeee vuosia eteeenkiiinpääiiiin.
Meijän Ukki tietää vanhasta Ladasta melkein kaiken, kun sen velipoika on nähnyt jälet :-)

Avatar
Ukki
Viestit: 1876
Liittynyt: 3.2.2007 9:00
Paikkakunta: Kajaani

Re: Vanhoja vitsejä

Viesti Kirjoittaja Ukki »

Tervehdys.
Tositapahtuma joka sattui 50v sitten eräälle korjaamoasiakkaalle, kun olin oppipoikana P.V.Lyytisen korjaamolla. Asikas oli ollut menossa kotiinsa ja keväthölse ol pahimmillaan. Henkilöautosta oli puhjennut rengas Kuluntalahden kaupan kohdalla siinä tienhaarassa joka johtaa entiseen B-mielisairaalaan ja jossa kaupassa potilaat saivat kävellen käydä.
Antero, asiakkaan nimi, kertoi juuri saaneensa renkaan pois paikoiltaan ja oli tavarakontista hakemassa vararengasta, kun potilas polkaisi pölykapselin hyyhmäiseen puroon vahingossa tietysti. Mutterit jotka olivat kapselissa hävisivät kevään tuloon. Voi helevetin helevetti oli Antsu kiroillut minkä menit tekemään. Eläpä hättäile oli potilas sanonut kyllä sinä tuolla kottiin tai varaosaliikkeeseen pääset eikä oo ihan kiirekkään. Kun paat sen vararenkaan tuohon paikolleen niin yhdellä mutterilla se ei pysy. Hiljaisuutta. Kahdella se voisi pysyä. Hiljaisuutta. Mutta kolmella se pysyy varmasti. Vaan mistä minä ne kolme mutteria tähän hätään otan? Senyt on helpoin asia. Otat yhden jokaisesta pyörästä silloin kaikki ovat kiinni kolmella mutterilla. Ethän sinä hullu olekkaan sanoi Antsu. Kyllä minä hullu olen mutta en pöljä enkä tyhmä. Potilas oli lähtenyt kävelemään kohti Salmijärven sairaalaa. Väliin oli kuulunut laulun hyräilyä ja naurahduksia pöljä ja tyhmä. Antero sanoi, että sen jälkeen hänen käsityksensä hulluudesta, viisudesta ja tyhmyydestä muuttui 180 astetta. Tämä on todella tapahtunut.
Täysin tragikoominen tapahtuma mutta ei minulle heti avautunut, mutta kun avautui en ole koomisempaa enkä humoristisempaa kuullut. Olen tämänkin joskus kertonut tällä palstalla.
Meijän Ukki tietää vanhasta Ladasta melkein kaiken, kun sen velipoika on nähnyt jälet :-)

Kustaa
Viestit: 712
Liittynyt: 27.2.2010 13:58

Re: Vanhoja vitsejä

Viesti Kirjoittaja Kustaa »

Kuulin tuon kirjekurssivitsin sotareissussa Säkylässä. Harjoitukseen oli palkattu siviilejä traktoreineen. Säkylästä muistaakseni tämä vitsin kertonut traktorikuski oli.

Kustaa
Viestit: 712
Liittynyt: 27.2.2010 13:58

Re: Vanhoja vitsejä

Viesti Kirjoittaja Kustaa »

Muuan käräjäoikeus osaa asiansa. Paikallinen Pate ajoi kännissä viinanmyyntireissullaan varastetulla autolla kaupungin keskustassa suojatiellä kahden ulkomaalaisen yli. Nopeutta oli 140 km/h. Toinen yliajettu paiskautui 70 m päähän pellolle, toinen tuli tuulilasista auton sisään.
Tuomio: pellolle lentänyt mutaan uponnut sai 1000 € sakot kolaripaikalta pakenemisesta ja toinen 500 € sakot ajoneuvoon luvattomasta tunkeutumisesta.

Avatar
Ukki
Viestit: 1876
Liittynyt: 3.2.2007 9:00
Paikkakunta: Kajaani

Re: Vanhoja vitsejä

Viesti Kirjoittaja Ukki »

Tervehdys.
Näin se menee Nurmeksen lain mukaan, Santeri vapahaksi ja vainajalle pikku sakko.


Nyt on alkanut ilmestyä entistä enemmän huumoria t-paidan rintaan. Viimeisin uusi minkä näin oli :" En ole gynegoligi mutta voin koettaa.
Oma:" Parraton elämä on turhuutta.
Meijän Ukki tietää vanhasta Ladasta melkein kaiken, kun sen velipoika on nähnyt jälet :-)

Kustaa
Viestit: 712
Liittynyt: 27.2.2010 13:58

Re: Vanhoja vitsejä

Viesti Kirjoittaja Kustaa »

Lääkärien sanelunauhalta purettuja diangnooseja ym. kommentteja :

-Ohessa resepti, jonka pyydän ystävällisesti syömään.
-Syökää oheinen resepti loppuun, jonka jälkeen poliklinikalle.
-Potilas kotiutuu lasikuituisella kipsiholkilla.
-Potilas ei ole saanut työtään vastaavaa koulutusta.
-Kehotetaan vähentämään alkoholin, tupakan ja kahvin juontia.
-Potilas on parantunut hoidosta huolimatta, lähettämisen syynä ovat lähinnä kävelyvaivat jaloissa.
-Alaraajoissa todetaan 1,5 metrin pituusero.
-Lisäksi vasen silmä sanoo, ettei kunnolla näe.
-Ulosteen väri erittäin pahanhajuinen.
-Kotitilalla tehty sukupuolen vaihdos, joten työt vähenemässä.
-Potilas saanut vasemman käden repaleisen koiran puremahaavan.
-Tarvittaessa soittaa puhelimitse.
-Kyseessä -87 leikattu munuaiskarsinooma, joka voinut täysin tyydyttävästi.
-Käyttää molempia käsineitä.
-Otetaan valokopio potilaasta ja annetaan mukaan.
-Vannotaan nyt olemaan kuulolaitetta käyttämättä aivan tarpeellisissa tilanteissa.
-Korvakäytävät avoimet, poistetaan irtokorvat.
-Palpoiden voimakas arkuus keskellä rintakehää edessä vasemmalla puolella.
-Kaatunut pyörää ulkoiluttaessa.
-Potilas lopetetaan kortisoni-annoksella muutaman päivän päästä.
-Kirjoitetaan allekkain yhteen riviin.
-Potilas mainitsee kysyttäessä myös eturauhasvaivansa. Sanelu loppu.
-Kertoo, että korvalehdet saattavat aamulla olla kovin kivuIiaat, kun ne nostetaan tyynyltä.
-Deporino-nenätipat pään ollessa ylösalaisin x 3.
-Juonut kaksi pulloa kirkasta puoleen mieheen.
-Oikean korvan käyttö ei ole vasemmalla puolella suositeltavaa - tulee vasemman pään kyynärpäävamman vuoksi.
-Tämä vaiva todennäköinen yleensä ihmisillä.
-Röntgenkuvassa ei. Mielestäni selvä murtuma on.
-Samalla sairaalassa ollessa tarkistamme uudelleen lääketason korotetulla annoksella ja harkitsemme korotuksen laittamista leikatun jalan kenkään, jos siitä olisi apua.
-Kertoo, että melupaikan työtaso ei ole kovinkaan korkea.
-Varpaissa kynsivallin tulehdus, poistetaan kaikki viisi varvasta.
-Potilas on voinut puhua normaaliin tapaan oikealla korvalla.
-Liikkuu vasemmalla kädellä spontaanisti
-Kirjoitettu Duracef-kuuri, koska Staflocilista mennyt sekaisin.
-Soittanut ja luvattu katsella.
-Kyseessä vasemman silmän sisäisen vierasesineen jälkihoito.
-Kotona koira, joka aivan normaali.
-Hoffmannin laitteet märkineet.
-Tulee kipsin poistoon ja ompeleiden vaihtoon.
-Tilataan yhdellä jalalla seisovat lantiokuvat.
-Aikaisemmin sairastanut diabetesta ja sairastaa edelleen.
-Potilas poistunut ilman lupaa pirteämpänä poliklinikalta n. klo 18.00.
-Kyseessä siis ainoa silmä, joka kaihileikkaukseen ei mielellään lähde niin kauan kuin toimeen tulee, eikä potilas itsekään tässä vaiheessa ole leikkaukseen halukas.
-Kirjoitetaan nyt 15 kertaa fysikaalinen lähete ja n. Kuukauden kuluttua potilas tulee vasemman ranteen kanssa kontrolliin.
-Rasitettu yhteensä 6 minuutin ajan, jolloin lopetettu lähinnä jalkojen loppumisen ja exhaustion takia.
-Potilas saanut lukuisia oireen mukaisia hoitoja, joista ilmeisesti ainoastaan tilapäinen vaiva.
-Potilas on tulossa nyt pyörätuolilla Imatran aluesairaalasta.
-Varoitellaan hieman raskaammasta työnteosta, lähinnä kuokkiminen, sukelteleminen, sukeltaminen päälleen jne.Olisi syytä jättää laskuista pois.. (Potilaan ammatti oli opettaja).
-Kontrolli noin kuukauden kuluttua, suojaa veden korvalta.
-Nyt omilla laseilla ei ole ollut mitään vaivoja.
-35-vuotias konttoristi. (Potilaan ammatti oli kanttori).
-Kives ja penikset.
-Huonoa ruokahaluttomuutta ollut koko ajan.
-Viime aikoina reilusti käyttänyt, nyt kertoo ettei viime aikoina ole.
-Puhelinsoiton perusteella tullut uusi kuhmu päähän.
-Potilaan mukaan mitään ei mene sen päähän.
-Nenä nielussa, korvissa ei todettu.
-Lisäksi potilas kertoo Ahti Ruotsin löytäneen itsestään lihasreumankin, jne.
-Pyrkii vähitellen sauvoista pois.
-Aloitetaan 1 X 2 per os.
-Saanut yksivuotiaaksi asti rintaa, sitten munaa.

Kustaa
Viestit: 712
Liittynyt: 27.2.2010 13:58

Re: Vanhoja vitsejä

Viesti Kirjoittaja Kustaa »

Tere!

Välimerkeistä on Lada-sivuillakin toisinaan väännetty kättä.
Tässäpä esimerkki, mitä välimerkeillä voi saada aikaan.

Englannin opettaja kirjoitti taululle sanat:

Woman without her man is nothing
ja pyysi oppilaitaan lisäämään välimerkit.


Pojat kirjoittivat:

Woman, without her man, is nothing.


Tytöt kirjoittivat:

Woman! Without her, man is nothing.
:lol:

Vastaa Viestiin