Sivu 2/3
Lähetetty: 8.6.2005 14:26
Kirjoittaja LadaRacingTeam
noose01 kirjoitti:LadaRacingTeam kirjoitti:Makkara,salmiakkipossu ja hirven sisäfile.
Tuosta salmiakkipossusta on ollut jonkun verran juttua...
Minkälaista se sitten on? Täytyy varmaan tänään grillata ja käydä sitä ostamassa

Yllätävän hyvää.Ostin sitä hetken mieli johteesta.Tosin aika hintavaa tavaraa mutta onhan siinä 1,2kg.
Lähetetty: 9.6.2005 10:14
Kirjoittaja noose01
LadaRacingTeam kirjoitti:noose01 kirjoitti:LadaRacingTeam kirjoitti:Makkara,salmiakkipossu ja hirven sisäfile.
Tuosta salmiakkipossusta on ollut jonkun verran juttua...
Minkälaista se sitten on? Täytyy varmaan tänään grillata ja käydä sitä ostamassa

Yllätävän hyvää.Ostin sitä hetken mieli johteesta.Tosin aika hintavaa tavaraa mutta onhan siinä 1,2kg.
Eilen testattiin ja oli kyllä aikas maukasta

Lähetetty: 9.6.2005 13:06
Kirjoittaja nivailija
Lihavarras/vartaat (kuola valuu).

Lähetetty: 9.6.2005 22:22
Kirjoittaja BA3

Mites ne siinä mainoksessa sanokaan salmiakkipossusta: Tosimiehille EI marjanpoimijoille... Makuja on monia, mutta omasta mielestä on hyvää tavaraa

Lähetetty: 10.6.2005 10:39
Kirjoittaja noose01
BA3 kirjoitti:
Mites ne siinä mainoksessa sanokaan salmiakkipossusta: Tosimiehille EI marjanpoimijoille... Makuja on monia, mutta omasta mielestä on hyvää tavaraa

Kyllä se meille marjanpoimijoillekin putoaa
Siihen kun aperitiiviks ja palan painikkeeks salmiakkikossua niin...

Lähetetty: 10.6.2005 13:25
Kirjoittaja Staalo
Itsellä näyttää grillattaessa standardiksi muodostuneen seuraava satsi: pihvi tai lihavarras, yksi a-luokan maustettu makkara, maissintähkä, tuore- ja aurajuustolla täytetty herkkusieni pekonikääreessä ja päälle n kappaletta grillimakkaroita. Kyllä tuolla yhden illan pärjää.

Lähetetty: 10.6.2005 16:08
Kirjoittaja LadaRacingTeam
Perinteeksi tullut meikäläisellä myös tuo herkkusieni pekonikääreessä.
Lähetetty: 10.6.2005 16:41
Kirjoittaja noose01
LadaRacingTeam kirjoitti:Perinteeksi tullut meikäläisellä myös tuo herkkusieni pekonikääreessä.
On muuten hyvää tuo!
Slurps...
Lähetetty: 10.6.2005 20:18
Kirjoittaja jamppa110
Lähetetty: 15.6.2005 22:26
Kirjoittaja R-J
Uteliaisuus ajoi testaamaan uusia Wilhelm-grillipihvejä. Oli pettymys. Ihan sama, vaik ois makkaraa grillannut. Maku olis ollu itse asiassa silloin paljon parempi.
Lähetetty: 15.6.2005 23:49
Kirjoittaja LamaAjanElvis
pippurijuusto kapanossit.
Lähetetty: 15.6.2005 23:49
Kirjoittaja Lada-Mies
liha ja makkara
Lähetetty: 16.6.2005 16:02
Kirjoittaja Nonnis
R-J kirjoitti:Uteliaisuus ajoi testaamaan uusia Wilhelm-grillipihvejä. Oli pettymys. Ihan sama, vaik ois makkaraa grillannut. Maku olis ollu itse asiassa silloin paljon parempi.
Nehän näyttää olevan ihan makkaroita lättymuodossa.
Tänään kattelin töissä "hot bacon" kabanossia, onko sitä kukaan maistanut?
Lähetetty: 17.6.2005 14:18
Kirjoittaja povenza
terve!
herkullista on:
Wilhelm juustotäytteellä
Atria Juustobalkan (Se paksu tanko 500g)
Itse väkerretyt saslik-vartaat
Kabanossi pippurijuusto
Lohi
Vähemmän herkullisia:
Jauhoiset grillimakkarat
Herkkusienet grillissä (muuten kyllä syön)
Lammas
Ja sitten ne joita en suostu syömään:
Kaikki valmiiksi marinoidut lihat (kaikki maistuu samalta)
etanat
sisiliskot ym. matelijat
Ja uskaltaako tätä sitten edes sanoa näin raavaitten miesten kuullen: Salaattia pittää olla niin onpas tosi herkullinen grillihetki.

Lähetetty: 17.6.2005 15:35
Kirjoittaja pressa
povenza olet oikeilla jäljillä
näin vanhemmiten olen kanssa tutustunut salaatteihin ja kun siinä on riittävästi sipulia niin sekin maistuu
ja pienet suolakurkut ja hillosipulit on muuten maukkaita makkaran ja oluen kanssa